Verzenden en Retourneren

Verzending:


Verzending van artikelen geschiedt dezelfde dag nog indien de klant voor 11:00 besteld en indien het artikel op voorraad is nadat het totaalbedrag is ontvangen door Sultanlights, tenzij anders overeengekomen.
Wij verzenden met PostNL.
U ontvangt van ons, zodra het pakket wordt verzonden, een Track en Trace code zodat u op de site van het postbedrijf d.m.v. de code en uw postcode in te vullen uw pakket kunt volgen.
U dient de postbode een handtekening te geven voor onvangst van het pakket.


Verzendkosten 

Alle producten worden binnen Nederland en België GRATIS verzonden.


Retourneren:

Mocht u, ondanks onze zorg, geleverde artikelen willen retourneren, dan vindt restitutie alleen plaats als de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst kenbaar is gemaakt door dit te melden per mail. U hoeft hier geen reactie op te verwachten, maar dan zijn wij geïnformeerd. Nadat u kenbaar heeft gemaakt te willen retourneren, heeft u 14 dagen om de geleverde artikel(en) terug te sturen. 

Retouradres:

Sultanlights

Beeklustlaan 19

7606SZ Almelo

Let op! Voeg altijd het herroepingsformulier toe bij het artikel of de bijgesloten kaart, zodat duidelijk is voor de magazijnmedewerkers in het magazijn van wie het pakket afkomstig is. Klik hier om deze te downloaden. Kunt u deze niet downloaden, schrijf dan een briefje met daarop uw naam, order nummer en of u wilt ruilen of retourneren en voeg deze bij het artikel.

Graag het artikel weer verpakken tegen eventuele schade, u kunt hiervoor de verpakking gebruiken die wij er zelf ook voor gebruikt hebben. Het retour formulier kunt u downloaden door op deze link te klikken. Deze dient u in het pakket te voegen, zodat het duidelijk is van wie het pakket afkomstig is en welke behandeling het retour nodig heeft.

Enkele tips voordat u het product retour stuurt.

  • Schrijf niet met pen of stift op de doos zodat wij de doos weer kunnen hergebruiken.
  • De producten mogen bekeken en beoordeeld worden.
  • Wanneer wij zien dat het product meer dan alleen bekeken en beoordeeld is, oftewel intensief gebruikt is, zullen wij contact met u opnemen om tot een oplossing te komen.
  • Bewaar de producten niet in een rokerige ruimte en/of in een keuken. Wij kunnen kosten in rekening brengen bij producten met een sterke rook-, parfum- of etensgeur. De producten kunnen wij dan niet meer verkopen.
  • Alle geretourneerde producten dienen in een normale en goede staat naar ons verstuurd te worden, indien mogelijk in de originele verpakking inkl. alle labels.

Bij elk postkantoor kunt u het pakket retourneren. U betaald dan voor de retourzending bij het postkantoor en u krijgt een tracking code en een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat u een mail van ons heeft ontvangen dat het retour is ontvangen door ons.
Wanneer wij het artikel retour hebben ontvangen, krijgt u van ons een bevestigingsmail en ontvangt u uw geld van het artikel minus de retourverzendkosten terug.
Als u hebt aangegeven dat u uw geld terug wilt, regelen wij dat binnen 14 werkdagen. 
Indien u met paypall heeft betaald worden deze onkosten niet gecrediteerd, dit omdat dit kosten zijn voor de service van paypall.


De klant kan uitsluitend per post artikelen retourneren.

Verzendkosten van de te retourneren goederen komen voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.
Wij raden aan om het verzekerd tegen schade en diefstal retour te sturen.

 

Schade bij aflevering:

Indien iets beschadigd bij u aankomt moet u dit direct na ontvangst van uw bestelling melden via info@sultanlights.com. Wij vragen u ook een foto van het beschadigde artikel te maken en aan ons te mailen voordat u het retourneert. Nadat wij het beschadigde artikel hebben terugontvangen zullen wij u een nieuw exemplaar toesturen indien het artikel nog leverbaar is.


Ruilen:

U heeft bij ons de mogelijkheid om een artikel te ruilen dan kunt u dit binnen 14 werkdagen na ontvangst kenbaar maken.
De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. 

 

Eenvoudig retourneren in drie simpele stappen: 

Stap 1: vul het retourformulier in 

Download hier het retourformulier en vul deze volledig in. 

Stap 2: stuur je bestelling op 

Stuur de artikelen samen met het ingevulde retourformulier op naar het adres op  het retourformulier. Zorg dat je het pakket voorziet van een Track en Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden  ontstaan. 

Stap 3: ontvang het aankoopbedrag op je bankrekening 

Als wij het pakket hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag  binnen vijf werkdagen weer op je bankrekening staat.